Dierenarts van Wacht

 • 24/7

  ook in Diksmuide

  Ook voor de regio Diksmuide kunnen wij 24/7 een beschikbare dierenarts vinden.

  Bel ons!
 • 24/7

  Geholpen

  Wij garanderen steeds een berschikbare dierenarts in de buurt van Diksmuide te kunnen vinden.

  Bel ons!

Dierenarts in Diksmuide

Dierenarts van wacht in Diksmuide.

Onze medewerkers verzamelen dagelijks de gegevens omtrent de dierenarts van wacht en de wachtdiensten voor dierenartsen in de buurt van Diksmuide. Wij verkrijgen de regeling voor de wachtdienst voor dierenartsen in de regio Diksmuide via de dierenartsen uit Diksmuide zelf, maar ook via het internet en de lokale informatieblaadjes uit Diksmuide. Onze operatoren kunnen deze informatie, dankzij performante, voor onze dienst ontwikkelde software, voor u snel terugvinden.

Geen dierenarts van wacht?

Ook voor Diksmuide verzamelt ons callcenter elke dag opnieuw de gegevens van de wachtdienst voor dierenartsen of de gegevens van de dierenarts van wacht. Mocht er in Diksmuide geen dierenarts van wacht zijn, dan beschikken we in ieder geval over de gegevens van de dierenarts van wacht uit een naburige gemeente.

Ons callcenter is gespecialiseerd in noodoproepen en beschikt over performanente software die razendsnel en zeer gericht informatie kan terugvinden, op de websites van de dierenartsen uit Diksmuide, op indexeringssites, maar ook op de website van de gemeente en hulpdiensten uit Diksmuide. Zo weten onze medewerkers onmiddellijk bij welke dierenarts in Diksmuide u nog terecht kan, op gelijk welk moment van de dag of de nacht, zelfs wanneer er in Diksmuide geen wachtdienst voor dierenartsen actief is of geen dierenarts van wacht beschikbaar is.

Meewerkende dierenartsen!

Verschillende dierenartsen uit de buurt van Diksmuide laten ons los van de bestaande wachtdienst voor dierenartsen ook weten of en wanneer ze al dan niet bereikbaar zijn. Op deze manier kan u ook in de buurt van Diksmuide steeds bij een dierenarts terecht, zelfs wanneer er niet echt een dierenarts van wacht is.

Staafbare bronnen

Wanneer onze medewerkers u laten weten dat een welbepaalde dierenarts van wacht is in Diksmuide of dat een gegeven dierenarts bereikbaar is in Diksmuide, dan is deze informatie afkomstig van de dierenarts zelf en kan deze informatie ook gestaafd worden. Blijkt deze informatie niet correct, dan heeft de dierenarts in kwestie, bewust, valse informatie verspreid, wellicht om louter commerciële redenenen. Wij informeren u in dat geval graag welke mogelijkheden u heeft om de betrokken dierenarts hierover te (laten) interpelleren.

Dierenarts-van-wacht.be © 2017