Dierenarts van Wacht

 • 24/7

  ook in Welkenraedt

  Ook voor de regio Welkenraedt kunnen wij 24/7 een beschikbare dierenarts vinden.

  Bel ons!
 • 24/7

  Geholpen

  Wij garanderen steeds een berschikbare dierenarts in de buurt van Welkenraedt te kunnen vinden.

  Bel ons!

Dierenarts in Welkenraedt

Dierenarts van wacht in Welkenraedt.

Onze medewerkers verzamelen dagelijks de gegevens omtrent de dierenarts van wacht en de wachtdiensten voor dierenartsen in de buurt van Welkenraedt. Wij verkrijgen de regeling voor de wachtdienst voor dierenartsen in de regio Welkenraedt via de dierenartsen uit Welkenraedt zelf, maar ook via het internet en de lokale informatieblaadjes uit Welkenraedt. Onze operatoren kunnen deze informatie, dankzij performante, voor onze dienst ontwikkelde software, voor u snel terugvinden.

Geen dierenarts van wacht?

Ook voor Welkenraedt verzamelt ons callcenter elke dag opnieuw de gegevens van de wachtdienst voor dierenartsen of de gegevens van de dierenarts van wacht. Mocht er in Welkenraedt geen dierenarts van wacht zijn, dan beschikken we in ieder geval over de gegevens van de dierenarts van wacht uit een naburige gemeente.

Ons callcenter is gespecialiseerd in noodoproepen en beschikt over performanente software die razendsnel en zeer gericht informatie kan terugvinden, op de websites van de dierenartsen uit Welkenraedt, op indexeringssites, maar ook op de website van de gemeente en hulpdiensten uit Welkenraedt. Zo weten onze medewerkers onmiddellijk bij welke dierenarts in Welkenraedt u nog terecht kan, op gelijk welk moment van de dag of de nacht, zelfs wanneer er in Welkenraedt geen wachtdienst voor dierenartsen actief is of geen dierenarts van wacht beschikbaar is.

Meewerkende dierenartsen!

Verschillende dierenartsen uit de buurt van Welkenraedt laten ons los van de bestaande wachtdienst voor dierenartsen ook weten of en wanneer ze al dan niet bereikbaar zijn. Op deze manier kan u ook in de buurt van Welkenraedt steeds bij een dierenarts terecht, zelfs wanneer er niet echt een dierenarts van wacht is.

Staafbare bronnen

Wanneer onze medewerkers u laten weten dat een welbepaalde dierenarts van wacht is in Welkenraedt of dat een gegeven dierenarts bereikbaar is in Welkenraedt, dan is deze informatie afkomstig van de dierenarts zelf en kan deze informatie ook gestaafd worden. Blijkt deze informatie niet correct, dan heeft de dierenarts in kwestie, bewust, valse informatie verspreid, wellicht om louter commerciële redenenen. Wij informeren u in dat geval graag welke mogelijkheden u heeft om de betrokken dierenarts hierover te (laten) interpelleren.