Dierenarts van Wacht

 • 24/7

  ook in Jumet

  Ook voor de regio Jumet kunnen wij 24/7 een beschikbare dierenarts vinden.

  Bel ons!
 • 24/7

  Geholpen

  Wij garanderen steeds een berschikbare dierenarts in de buurt van Jumet te kunnen vinden.

  Bel ons!

Dierenarts in Jumet

Dierenarts van wacht in Jumet.

Onze medewerkers verzamelen dagelijks de gegevens omtrent de dierenarts van wacht en de wachtdiensten voor dierenartsen in de buurt van Jumet. Wij verkrijgen de regeling voor de wachtdienst voor dierenartsen in de regio Jumet via de dierenartsen uit Jumet zelf, maar ook via het internet en de lokale informatieblaadjes uit Jumet. Onze operatoren kunnen deze informatie, dankzij performante, voor onze dienst ontwikkelde software, voor u snel terugvinden.

Onmiddellijk een dierenarts aan de lijn in Jumet.

Via onze dienst kunnen wij ook u in Jumet onmiddellijk in verbinding stellen met een dierenarts. Ook wanneer u in de regio rond Jumet verblijft, kunnen wij u 24/7 in contact brengen met een dierenarts die diverse vragen over de gezondheid van uw huisdier kan beantwoorden. Het volstaat om aan de operator te vragen om onmiddellijk met een dierenarts te kunnen spreken.

Geen dierenarts van wacht?

Ook voor Jumet verzamelt ons callcenter elke dag opnieuw de gegevens van de wachtdienst voor dierenartsen of de gegevens van de dierenarts van wacht. Mocht er in Jumet geen dierenarts van wacht zijn, dan beschikken we in ieder geval over de gegevens van de dierenarts van wacht uit een naburige gemeente.

Ons callcenter is gespecialiseerd in noodoproepen en beschikt over performanente software die razendsnel en zeer gericht informatie kan terugvinden, op de websites van de dierenartsen uit Jumet, op indexeringssites, maar ook op de website van de gemeente en hulpdiensten uit Jumet. Zo weten onze medewerkers onmiddellijk bij welke dierenarts in Jumet u nog terecht kan, op gelijk welk moment van de dag of de nacht, zelfs wanneer er in Jumet geen wachtdienst voor dierenartsen actief is of geen dierenarts van wacht beschikbaar is.

Verloren gelopen of gekwetste dieren in Jumet.

Ook wanneer u niet onmiddellijk op zoek bent naar een dierenarts van wacht in Jumet kunnen wij u helpen. Onze operatoren kunnen heel snel de gegevens terugvinden van dienstverleners waar u in de regio rond Jumet terecht kan met gevonden, gekwetste of overleden dieren.

Meewerkende dierenartsen!

Verschillende dierenartsen uit de buurt van Jumet laten ons los van de bestaande wachtdienst voor dierenartsen ook weten of en wanneer ze al dan niet bereikbaar zijn. Op deze manier kan u ook in de buurt van Jumet steeds bij een dierenarts terecht, zelfs wanneer er niet echt een dierenarts van wacht is.

Staafbare bronnen

Wanneer onze medewerkers u laten weten dat een welbepaalde dierenarts van wacht is in Jumet of dat een gegeven dierenarts bereikbaar is in Jumet, dan is deze informatie afkomstig van de dierenarts zelf en kan deze informatie ook gestaafd worden. Blijkt deze informatie niet correct, dan heeft de dierenarts in kwestie, bewust, valse informatie verspreid, wellicht om louter commerciële redenenen. Wij informeren u in dat geval graag welke mogelijkheden u heeft om de betrokken dierenarts hierover te (laten) interpelleren.