Dierenarts van Wacht

 • 24/7

  ook in La Louviere

  Ook voor de regio La Louviere kunnen wij 24/7 een beschikbare dierenarts vinden.

  Bel ons!
 • 24/7

  Geholpen

  Wij garanderen steeds een berschikbare dierenarts in de buurt van La Louviere te kunnen vinden.

  Bel ons!

Dierenarts in La Louviere

Dierenarts van wacht in La Louviere.

Onze medewerkers verzamelen dagelijks de gegevens omtrent de dierenarts van wacht en de wachtdiensten voor dierenartsen in de buurt van La Louviere. Wij verkrijgen de regeling voor de wachtdienst voor dierenartsen in de regio La Louviere via de dierenartsen uit La Louviere zelf, maar ook via het internet en de lokale informatieblaadjes uit La Louviere. Onze operatoren kunnen deze informatie, dankzij performante, voor onze dienst ontwikkelde software, voor u snel terugvinden.

Onmiddellijk een dierenarts aan de lijn in La Louviere.

Via onze dienst kunnen wij ook u in La Louviere onmiddellijk in verbinding stellen met een dierenarts. Ook wanneer u in de regio rond La Louviere verblijft, kunnen wij u 24/7 in contact brengen met een dierenarts die diverse vragen over de gezondheid van uw huisdier kan beantwoorden. Het volstaat om aan de operator te vragen om onmiddellijk met een dierenarts te kunnen spreken.

Geen dierenarts van wacht?

Ook voor La Louviere verzamelt ons callcenter elke dag opnieuw de gegevens van de wachtdienst voor dierenartsen of de gegevens van de dierenarts van wacht. Mocht er in La Louviere geen dierenarts van wacht zijn, dan beschikken we in ieder geval over de gegevens van de dierenarts van wacht uit een naburige gemeente.

Ons callcenter is gespecialiseerd in noodoproepen en beschikt over performanente software die razendsnel en zeer gericht informatie kan terugvinden, op de websites van de dierenartsen uit La Louviere, op indexeringssites, maar ook op de website van de gemeente en hulpdiensten uit La Louviere. Zo weten onze medewerkers onmiddellijk bij welke dierenarts in La Louviere u nog terecht kan, op gelijk welk moment van de dag of de nacht, zelfs wanneer er in La Louviere geen wachtdienst voor dierenartsen actief is of geen dierenarts van wacht beschikbaar is.

Verloren gelopen of gekwetste dieren in La Louviere.

Ook wanneer u niet onmiddellijk op zoek bent naar een dierenarts van wacht in La Louviere kunnen wij u helpen. Onze operatoren kunnen heel snel de gegevens terugvinden van dienstverleners waar u in de regio rond La Louviere terecht kan met gevonden, gekwetste of overleden dieren.

Meewerkende dierenartsen!

Verschillende dierenartsen uit de buurt van La Louviere laten ons los van de bestaande wachtdienst voor dierenartsen ook weten of en wanneer ze al dan niet bereikbaar zijn. Op deze manier kan u ook in de buurt van La Louviere steeds bij een dierenarts terecht, zelfs wanneer er niet echt een dierenarts van wacht is.

Staafbare bronnen

Wanneer onze medewerkers u laten weten dat een welbepaalde dierenarts van wacht is in La Louviere of dat een gegeven dierenarts bereikbaar is in La Louviere, dan is deze informatie afkomstig van de dierenarts zelf en kan deze informatie ook gestaafd worden. Blijkt deze informatie niet correct, dan heeft de dierenarts in kwestie, bewust, valse informatie verspreid, wellicht om louter commerciële redenenen. Wij informeren u in dat geval graag welke mogelijkheden u heeft om de betrokken dierenarts hierover te (laten) interpelleren.