Dierenarts van Wacht

 • 24/7

  ook in Arbre

  Ook voor de regio Arbre kunnen wij 24/7 een beschikbare dierenarts vinden.

  Bel ons!
 • 24/7

  Geholpen

  Wij garanderen steeds een berschikbare dierenarts in de buurt van Arbre te kunnen vinden.

  Bel ons!

Dierenarts in Arbre

Dierenarts van wacht in Arbre.

De dierenarts van wacht in Arbre op donderdag 13 mei 2021 is te vinden via het nummer 0904 69 005.

Onze medewerkers verzamelen dagelijks de gegevens omtrent de dierenarts van wacht en de wachtdiensten voor dierenartsen in de buurt van Arbre. Wij verkrijgen de regeling voor de wachtdienst voor dierenartsen in de regio Arbre via de dierenartsen uit Arbre zelf, maar ook via het internet en de lokale informatieblaadjes uit Arbre. Onze operatoren kunnen deze informatie, dankzij performante, voor onze dienst ontwikkelde software, voor u snel terugvinden.

Onmiddellijk een dierenarts aan de lijn in Arbre.

Via onze dienst kunnen wij ook u in Arbre onmiddellijk in verbinding stellen met een dierenarts. Ook wanneer u in de regio rond Arbre verblijft, kunnen wij u 24/7 in contact brengen met een dierenarts die diverse vragen over de gezondheid van uw huisdier kan beantwoorden. Het volstaat om aan de operator te vragen om onmiddellijk met een dierenarts te kunnen spreken.

Geen dierenarts van wacht?

Ook voor Arbre verzamelt ons callcenter elke dag opnieuw de gegevens van de wachtdienst voor dierenartsen of de gegevens van de dierenarts van wacht. Mocht er in Arbre geen dierenarts van wacht zijn, dan beschikken we in ieder geval over de gegevens van de dierenarts van wacht uit een naburige gemeente.

Ons callcenter is gespecialiseerd in noodoproepen en beschikt over performanente software die razendsnel en zeer gericht informatie kan terugvinden, op de websites van de dierenartsen uit Arbre, op indexeringssites, maar ook op de website van de gemeente en hulpdiensten uit Arbre. Zo weten onze medewerkers onmiddellijk bij welke dierenarts in Arbre u nog terecht kan, op gelijk welk moment van de dag of de nacht, zelfs wanneer er in Arbre geen wachtdienst voor dierenartsen actief is of geen dierenarts van wacht beschikbaar is.

Verloren gelopen of gekwetste dieren in Arbre.

Ook wanneer u niet onmiddellijk op zoek bent naar een dierenarts van wacht in Arbre kunnen wij u helpen. Onze operatoren kunnen heel snel de gegevens terugvinden van dienstverleners waar u in de regio rond Arbre terecht kan met gevonden, gekwetste of overleden dieren.

Meewerkende dierenartsen!

Verschillende dierenartsen uit de buurt van Arbre laten ons los van de bestaande wachtdienst voor dierenartsen ook weten of en wanneer ze al dan niet bereikbaar zijn. Op deze manier kan u ook in de buurt van Arbre steeds bij een dierenarts terecht, zelfs wanneer er niet echt een dierenarts van wacht is.

Staafbare bronnen

Wanneer onze medewerkers u laten weten dat een welbepaalde dierenarts van wacht is in Arbre of dat een gegeven dierenarts bereikbaar is in Arbre, dan is deze informatie afkomstig van de dierenarts zelf en kan deze informatie ook gestaafd worden. Blijkt deze informatie niet correct, dan heeft de dierenarts in kwestie, bewust, valse informatie verspreid, wellicht om louter commerciële redenenen. Wij informeren u in dat geval graag welke mogelijkheden u heeft om de betrokken dierenarts hierover te (laten) interpelleren.