Dierenarts van Wacht

 • 24/7

  ook in Thisnes

  Ook voor de regio Thisnes kunnen wij 24/7 een beschikbare dierenarts vinden.

  Bel ons!
 • 24/7

  Geholpen

  Wij garanderen steeds een berschikbare dierenarts in de buurt van Thisnes te kunnen vinden.

  Bel ons!

Dierenarts in Thisnes

Dierenarts van wacht in Thisnes.

De dierenarts van wacht in Thisnes op dinsdag 3 oktober 2023 is te vinden via het nummer 0904 88 548.

Onze medewerkers verzamelen dagelijks de gegevens omtrent de dierenarts van wacht en de wachtdiensten voor dierenartsen in de buurt van Thisnes. Wij verkrijgen de regeling voor de wachtdienst voor dierenartsen in de regio Thisnes via de dierenartsen uit Thisnes zelf, maar ook via het internet en de lokale informatieblaadjes uit Thisnes. Onze operatoren kunnen deze informatie, dankzij performante, voor onze dienst ontwikkelde software, voor u snel terugvinden.

Onmiddellijk een dierenarts aan de lijn in Thisnes.

Via onze dienst kunnen wij ook u in Thisnes onmiddellijk in verbinding stellen met een dierenarts. Ook wanneer u in de regio rond Thisnes verblijft, kunnen wij u 24/7 in contact brengen met een dierenarts die diverse vragen over de gezondheid van uw huisdier kan beantwoorden. Het volstaat om aan de operator te vragen om onmiddellijk met een dierenarts te kunnen spreken.

Online dierenarts voor Thisnes.

Heeft u gewoon een vraag voor een dierenarts? Wil u gewoon een dierenarts aan de lijn?
Via de dienst die bereikbaar is via deze link, heeft u 24/7 een dierenarts aan de lijn.

Geen dierenarts van wacht?

Ook voor Thisnes verzamelt ons callcenter elke dag opnieuw de gegevens van de wachtdienst voor dierenartsen of de gegevens van de dierenarts van wacht. Mocht er in Thisnes geen dierenarts van wacht zijn, dan beschikken we in ieder geval over de gegevens van de dierenarts van wacht uit een naburige gemeente.

Ons callcenter is gespecialiseerd in noodoproepen en beschikt over performanente software die razendsnel en zeer gericht informatie kan terugvinden, op de websites van de dierenartsen uit Thisnes, op indexeringssites, maar ook op de website van de gemeente en hulpdiensten uit Thisnes. Zo weten onze medewerkers onmiddellijk bij welke dierenarts in Thisnes u nog terecht kan, op gelijk welk moment van de dag of de nacht, zelfs wanneer er in Thisnes geen wachtdienst voor dierenartsen actief is of geen dierenarts van wacht beschikbaar is.

Verloren gelopen of gekwetste dieren in Thisnes.

Ook wanneer u niet onmiddellijk op zoek bent naar een dierenarts van wacht in Thisnes kunnen wij u helpen. Onze operatoren kunnen heel snel de gegevens terugvinden van dienstverleners waar u in de regio rond Thisnes terecht kan met gevonden, gekwetste of overleden dieren.

Meewerkende dierenartsen!

Verschillende dierenartsen uit de buurt van Thisnes laten ons los van de bestaande wachtdienst voor dierenartsen ook weten of en wanneer ze al dan niet bereikbaar zijn. Op deze manier kan u ook in de buurt van Thisnes steeds bij een dierenarts terecht, zelfs wanneer er niet echt een dierenarts van wacht is.

Staafbare bronnen

Wanneer onze medewerkers u laten weten dat een welbepaalde dierenarts van wacht is in Thisnes of dat een gegeven dierenarts bereikbaar is in Thisnes, dan is deze informatie afkomstig van de dierenarts zelf en kan deze informatie ook gestaafd worden. Blijkt deze informatie niet correct, dan heeft de dierenarts in kwestie, bewust, valse informatie verspreid, wellicht om louter commerciële redenenen. Wij informeren u in dat geval graag welke mogelijkheden u heeft om de betrokken dierenarts hierover te (laten) interpelleren.