Dierenarts van Wacht

 • 24/7

  ook in Aarschot

  Ook voor de regio Aarschot kunnen wij 24/7 een beschikbare dierenarts vinden.

  Bel ons!
 • 24/7

  Geholpen

  Wij garanderen steeds een berschikbare dierenarts in de buurt van Aarschot te kunnen vinden.

  Bel ons!

Dierenarts in Aarschot

Dierenarts van wacht in Aarschot.

Onze medewerkers verzamelen dagelijks de gegevens omtrent de dierenarts van wacht en de wachtdiensten voor dierenartsen in de buurt van Aarschot. Wij verkrijgen de regeling voor de wachtdienst voor dierenartsen in de regio Aarschot via de dierenartsen uit Aarschot zelf, maar ook via het internet en de lokale informatieblaadjes uit Aarschot. Onze operatoren kunnen deze informatie, dankzij performante, voor onze dienst ontwikkelde software, voor u snel terugvinden.

Geen dierenarts van wacht?

Ook voor Aarschot verzamelt ons callcenter elke dag opnieuw de gegevens van de wachtdienst voor dierenartsen of de gegevens van de dierenarts van wacht. Mocht er in Aarschot geen dierenarts van wacht zijn, dan beschikken we in ieder geval over de gegevens van de dierenarts van wacht uit een naburige gemeente.

Ons callcenter is gespecialiseerd in noodoproepen en beschikt over performanente software die razendsnel en zeer gericht informatie kan terugvinden, op de websites van de dierenartsen uit Aarschot, op indexeringssites, maar ook op de website van de gemeente en hulpdiensten uit Aarschot. Zo weten onze medewerkers onmiddellijk bij welke dierenarts in Aarschot u nog terecht kan, op gelijk welk moment van de dag of de nacht, zelfs wanneer er in Aarschot geen wachtdienst voor dierenartsen actief is of geen dierenarts van wacht beschikbaar is.

Meewerkende dierenartsen!

Verschillende dierenartsen uit de buurt van Aarschot laten ons los van de bestaande wachtdienst voor dierenartsen ook weten of en wanneer ze al dan niet bereikbaar zijn. Op deze manier kan u ook in de buurt van Aarschot steeds bij een dierenarts terecht, zelfs wanneer er niet echt een dierenarts van wacht is.

Staafbare bronnen

Wanneer onze medewerkers u laten weten dat een welbepaalde dierenarts van wacht is in Aarschot of dat een gegeven dierenarts bereikbaar is in Aarschot, dan is deze informatie afkomstig van de dierenarts zelf en kan deze informatie ook gestaafd worden. Blijkt deze informatie niet correct, dan heeft de dierenarts in kwestie, bewust, valse informatie verspreid, wellicht om louter commerciële redenenen. Wij informeren u in dat geval graag welke mogelijkheden u heeft om de betrokken dierenarts hierover te (laten) interpelleren.