Dierenarts van Wacht

 • 24/7

  ook in Oud-Heverlee

  Ook voor de regio Oud-Heverlee kunnen wij 24/7 een beschikbare dierenarts vinden.

  Bel ons!
 • 24/7

  Geholpen

  Wij garanderen steeds een berschikbare dierenarts in de buurt van Oud-Heverlee te kunnen vinden.

  Bel ons!

Dierenarts in Oud-Heverlee

Dierenarts van wacht in Oud-Heverlee.

De dierenarts van wacht in Oud-Heverlee op dinsdag 23 april 2024 is te vinden via het nummer 0904 69 005.

Onze medewerkers verzamelen dagelijks de gegevens omtrent de dierenarts van wacht en de wachtdiensten voor dierenartsen in de buurt van Oud-Heverlee. Wij verkrijgen de regeling voor de wachtdienst voor dierenartsen in de regio Oud-Heverlee via de dierenartsen uit Oud-Heverlee zelf, maar ook via het internet en de lokale informatieblaadjes uit Oud-Heverlee. Onze operatoren kunnen deze informatie, dankzij performante, voor onze dienst ontwikkelde software, voor u snel terugvinden.

Onmiddellijk een dierenarts aan de lijn in Oud-Heverlee.

Via onze dienst kunnen wij ook u in Oud-Heverlee onmiddellijk in verbinding stellen met een dierenarts. Ook wanneer u in de regio rond Oud-Heverlee verblijft, kunnen wij u 24/7 in contact brengen met een dierenarts die diverse vragen over de gezondheid van uw huisdier kan beantwoorden. Het volstaat om aan de operator te vragen om onmiddellijk met een dierenarts te kunnen spreken.

Online dierenarts voor Oud-Heverlee.

Heeft u gewoon een vraag voor een dierenarts? Wil u gewoon een dierenarts aan de lijn?
Via de dienst die bereikbaar is via deze link, heeft u 24/7 een dierenarts aan de lijn.

Geen dierenarts van wacht?

Ook voor Oud-Heverlee verzamelt ons callcenter elke dag opnieuw de gegevens van de wachtdienst voor dierenartsen of de gegevens van de dierenarts van wacht. Mocht er in Oud-Heverlee geen dierenarts van wacht zijn, dan beschikken we in ieder geval over de gegevens van de dierenarts van wacht uit een naburige gemeente.

Ons callcenter is gespecialiseerd in noodoproepen en beschikt over performanente software die razendsnel en zeer gericht informatie kan terugvinden, op de websites van de dierenartsen uit Oud-Heverlee, op indexeringssites, maar ook op de website van de gemeente en hulpdiensten uit Oud-Heverlee. Zo weten onze medewerkers onmiddellijk bij welke dierenarts in Oud-Heverlee u nog terecht kan, op gelijk welk moment van de dag of de nacht, zelfs wanneer er in Oud-Heverlee geen wachtdienst voor dierenartsen actief is of geen dierenarts van wacht beschikbaar is.

Verloren gelopen of gekwetste dieren in Oud-Heverlee.

Ook wanneer u niet onmiddellijk op zoek bent naar een dierenarts van wacht in Oud-Heverlee kunnen wij u helpen. Onze operatoren kunnen heel snel de gegevens terugvinden van dienstverleners waar u in de regio rond Oud-Heverlee terecht kan met gevonden, gekwetste of overleden dieren.

Meewerkende dierenartsen!

Verschillende dierenartsen uit de buurt van Oud-Heverlee laten ons los van de bestaande wachtdienst voor dierenartsen ook weten of en wanneer ze al dan niet bereikbaar zijn. Op deze manier kan u ook in de buurt van Oud-Heverlee steeds bij een dierenarts terecht, zelfs wanneer er niet echt een dierenarts van wacht is.

Staafbare bronnen

Wanneer onze medewerkers u laten weten dat een welbepaalde dierenarts van wacht is in Oud-Heverlee of dat een gegeven dierenarts bereikbaar is in Oud-Heverlee, dan is deze informatie afkomstig van de dierenarts zelf en kan deze informatie ook gestaafd worden. Blijkt deze informatie niet correct, dan heeft de dierenarts in kwestie, bewust, valse informatie verspreid, wellicht om louter commerciële redenenen. Wij informeren u in dat geval graag welke mogelijkheden u heeft om de betrokken dierenarts hierover te (laten) interpelleren.