Dierenarts van Wacht

 • 24/7

  ook in Kuurne

  Ook voor de regio Kuurne kunnen wij 24/7 een beschikbare dierenarts vinden.

  Bel ons!
 • 24/7

  Geholpen

  Wij garanderen steeds een berschikbare dierenarts in de buurt van Kuurne te kunnen vinden.

  Bel ons!

Dierenarts in Kuurne

Dierenarts van wacht in Kuurne.

De dierenarts van wacht in Kuurne op zondag 24 oktober 2021 is te vinden via het nummer 0904 69 005.

Onze medewerkers verzamelen dagelijks de gegevens omtrent de dierenarts van wacht en de wachtdiensten voor dierenartsen in de buurt van Kuurne. Wij verkrijgen de regeling voor de wachtdienst voor dierenartsen in de regio Kuurne via de dierenartsen uit Kuurne zelf, maar ook via het internet en de lokale informatieblaadjes uit Kuurne. Onze operatoren kunnen deze informatie, dankzij performante, voor onze dienst ontwikkelde software, voor u snel terugvinden.

Onmiddellijk een dierenarts aan de lijn in Kuurne.

Via onze dienst kunnen wij ook u in Kuurne onmiddellijk in verbinding stellen met een dierenarts. Ook wanneer u in de regio rond Kuurne verblijft, kunnen wij u 24/7 in contact brengen met een dierenarts die diverse vragen over de gezondheid van uw huisdier kan beantwoorden. Het volstaat om aan de operator te vragen om onmiddellijk met een dierenarts te kunnen spreken.

Geen dierenarts van wacht?

Ook voor Kuurne verzamelt ons callcenter elke dag opnieuw de gegevens van de wachtdienst voor dierenartsen of de gegevens van de dierenarts van wacht. Mocht er in Kuurne geen dierenarts van wacht zijn, dan beschikken we in ieder geval over de gegevens van de dierenarts van wacht uit een naburige gemeente.

Ons callcenter is gespecialiseerd in noodoproepen en beschikt over performanente software die razendsnel en zeer gericht informatie kan terugvinden, op de websites van de dierenartsen uit Kuurne, op indexeringssites, maar ook op de website van de gemeente en hulpdiensten uit Kuurne. Zo weten onze medewerkers onmiddellijk bij welke dierenarts in Kuurne u nog terecht kan, op gelijk welk moment van de dag of de nacht, zelfs wanneer er in Kuurne geen wachtdienst voor dierenartsen actief is of geen dierenarts van wacht beschikbaar is.

Verloren gelopen of gekwetste dieren in Kuurne.

Ook wanneer u niet onmiddellijk op zoek bent naar een dierenarts van wacht in Kuurne kunnen wij u helpen. Onze operatoren kunnen heel snel de gegevens terugvinden van dienstverleners waar u in de regio rond Kuurne terecht kan met gevonden, gekwetste of overleden dieren.

Meewerkende dierenartsen!

Verschillende dierenartsen uit de buurt van Kuurne laten ons los van de bestaande wachtdienst voor dierenartsen ook weten of en wanneer ze al dan niet bereikbaar zijn. Op deze manier kan u ook in de buurt van Kuurne steeds bij een dierenarts terecht, zelfs wanneer er niet echt een dierenarts van wacht is.

Staafbare bronnen

Wanneer onze medewerkers u laten weten dat een welbepaalde dierenarts van wacht is in Kuurne of dat een gegeven dierenarts bereikbaar is in Kuurne, dan is deze informatie afkomstig van de dierenarts zelf en kan deze informatie ook gestaafd worden. Blijkt deze informatie niet correct, dan heeft de dierenarts in kwestie, bewust, valse informatie verspreid, wellicht om louter commerciële redenenen. Wij informeren u in dat geval graag welke mogelijkheden u heeft om de betrokken dierenarts hierover te (laten) interpelleren.