Dierenarts van Wacht

 • 24/7

  ook in Lichtervelde

  Ook voor de regio Lichtervelde kunnen wij 24/7 een beschikbare dierenarts vinden.

  Bel ons!
 • 24/7

  Geholpen

  Wij garanderen steeds een berschikbare dierenarts in de buurt van Lichtervelde te kunnen vinden.

  Bel ons!

Dierenarts in Lichtervelde

Dierenarts van wacht in Lichtervelde.

De dierenarts van wacht in Lichtervelde op maandag 15 juli 2024 is te vinden via het nummer 0904 69 005.

Onze medewerkers verzamelen dagelijks de gegevens omtrent de dierenarts van wacht en de wachtdiensten voor dierenartsen in de buurt van Lichtervelde. Wij verkrijgen de regeling voor de wachtdienst voor dierenartsen in de regio Lichtervelde via de dierenartsen uit Lichtervelde zelf, maar ook via het internet en de lokale informatieblaadjes uit Lichtervelde. Onze operatoren kunnen deze informatie, dankzij performante, voor onze dienst ontwikkelde software, voor u snel terugvinden.

Onmiddellijk een dierenarts aan de lijn in Lichtervelde.

Via onze dienst kunnen wij ook u in Lichtervelde onmiddellijk in verbinding stellen met een dierenarts. Ook wanneer u in de regio rond Lichtervelde verblijft, kunnen wij u 24/7 in contact brengen met een dierenarts die diverse vragen over de gezondheid van uw huisdier kan beantwoorden. Het volstaat om aan de operator te vragen om onmiddellijk met een dierenarts te kunnen spreken.

Online dierenarts voor Lichtervelde.

Heeft u gewoon een vraag voor een dierenarts? Wil u gewoon een dierenarts aan de lijn?
Via de dienst die bereikbaar is via deze link, heeft u 24/7 een dierenarts aan de lijn.

Geen dierenarts van wacht?

Ook voor Lichtervelde verzamelt ons callcenter elke dag opnieuw de gegevens van de wachtdienst voor dierenartsen of de gegevens van de dierenarts van wacht. Mocht er in Lichtervelde geen dierenarts van wacht zijn, dan beschikken we in ieder geval over de gegevens van de dierenarts van wacht uit een naburige gemeente.

Ons callcenter is gespecialiseerd in noodoproepen en beschikt over performanente software die razendsnel en zeer gericht informatie kan terugvinden, op de websites van de dierenartsen uit Lichtervelde, op indexeringssites, maar ook op de website van de gemeente en hulpdiensten uit Lichtervelde. Zo weten onze medewerkers onmiddellijk bij welke dierenarts in Lichtervelde u nog terecht kan, op gelijk welk moment van de dag of de nacht, zelfs wanneer er in Lichtervelde geen wachtdienst voor dierenartsen actief is of geen dierenarts van wacht beschikbaar is.

Verloren gelopen of gekwetste dieren in Lichtervelde.

Ook wanneer u niet onmiddellijk op zoek bent naar een dierenarts van wacht in Lichtervelde kunnen wij u helpen. Onze operatoren kunnen heel snel de gegevens terugvinden van dienstverleners waar u in de regio rond Lichtervelde terecht kan met gevonden, gekwetste of overleden dieren.

Meewerkende dierenartsen!

Verschillende dierenartsen uit de buurt van Lichtervelde laten ons los van de bestaande wachtdienst voor dierenartsen ook weten of en wanneer ze al dan niet bereikbaar zijn. Op deze manier kan u ook in de buurt van Lichtervelde steeds bij een dierenarts terecht, zelfs wanneer er niet echt een dierenarts van wacht is.

Staafbare bronnen

Wanneer onze medewerkers u laten weten dat een welbepaalde dierenarts van wacht is in Lichtervelde of dat een gegeven dierenarts bereikbaar is in Lichtervelde, dan is deze informatie afkomstig van de dierenarts zelf en kan deze informatie ook gestaafd worden. Blijkt deze informatie niet correct, dan heeft de dierenarts in kwestie, bewust, valse informatie verspreid, wellicht om louter commerciële redenenen. Wij informeren u in dat geval graag welke mogelijkheden u heeft om de betrokken dierenarts hierover te (laten) interpelleren.