Dierenarts van Wacht

 • 24/7

  ook in Veurne

  Ook voor de regio Veurne kunnen wij 24/7 een beschikbare dierenarts vinden.

  Bel ons!
 • 24/7

  Geholpen

  Wij garanderen steeds een berschikbare dierenarts in de buurt van Veurne te kunnen vinden.

  Bel ons!

Dierenarts in Veurne

Dierenarts van wacht in Veurne.

De dierenarts van wacht in Veurne op dinsdag 28 september 2021 is te vinden via het nummer 0904 69 005.

Onze medewerkers verzamelen dagelijks de gegevens omtrent de dierenarts van wacht en de wachtdiensten voor dierenartsen in de buurt van Veurne. Wij verkrijgen de regeling voor de wachtdienst voor dierenartsen in de regio Veurne via de dierenartsen uit Veurne zelf, maar ook via het internet en de lokale informatieblaadjes uit Veurne. Onze operatoren kunnen deze informatie, dankzij performante, voor onze dienst ontwikkelde software, voor u snel terugvinden.

Onmiddellijk een dierenarts aan de lijn in Veurne.

Via onze dienst kunnen wij ook u in Veurne onmiddellijk in verbinding stellen met een dierenarts. Ook wanneer u in de regio rond Veurne verblijft, kunnen wij u 24/7 in contact brengen met een dierenarts die diverse vragen over de gezondheid van uw huisdier kan beantwoorden. Het volstaat om aan de operator te vragen om onmiddellijk met een dierenarts te kunnen spreken.

Geen dierenarts van wacht?

Ook voor Veurne verzamelt ons callcenter elke dag opnieuw de gegevens van de wachtdienst voor dierenartsen of de gegevens van de dierenarts van wacht. Mocht er in Veurne geen dierenarts van wacht zijn, dan beschikken we in ieder geval over de gegevens van de dierenarts van wacht uit een naburige gemeente.

Ons callcenter is gespecialiseerd in noodoproepen en beschikt over performanente software die razendsnel en zeer gericht informatie kan terugvinden, op de websites van de dierenartsen uit Veurne, op indexeringssites, maar ook op de website van de gemeente en hulpdiensten uit Veurne. Zo weten onze medewerkers onmiddellijk bij welke dierenarts in Veurne u nog terecht kan, op gelijk welk moment van de dag of de nacht, zelfs wanneer er in Veurne geen wachtdienst voor dierenartsen actief is of geen dierenarts van wacht beschikbaar is.

Verloren gelopen of gekwetste dieren in Veurne.

Ook wanneer u niet onmiddellijk op zoek bent naar een dierenarts van wacht in Veurne kunnen wij u helpen. Onze operatoren kunnen heel snel de gegevens terugvinden van dienstverleners waar u in de regio rond Veurne terecht kan met gevonden, gekwetste of overleden dieren.

Meewerkende dierenartsen!

Verschillende dierenartsen uit de buurt van Veurne laten ons los van de bestaande wachtdienst voor dierenartsen ook weten of en wanneer ze al dan niet bereikbaar zijn. Op deze manier kan u ook in de buurt van Veurne steeds bij een dierenarts terecht, zelfs wanneer er niet echt een dierenarts van wacht is.

Staafbare bronnen

Wanneer onze medewerkers u laten weten dat een welbepaalde dierenarts van wacht is in Veurne of dat een gegeven dierenarts bereikbaar is in Veurne, dan is deze informatie afkomstig van de dierenarts zelf en kan deze informatie ook gestaafd worden. Blijkt deze informatie niet correct, dan heeft de dierenarts in kwestie, bewust, valse informatie verspreid, wellicht om louter commerciële redenenen. Wij informeren u in dat geval graag welke mogelijkheden u heeft om de betrokken dierenarts hierover te (laten) interpelleren.