Dierenarts van Wacht

 • 24/7

  ook in Jurbeke

  Ook voor de regio Jurbeke kunnen wij 24/7 een beschikbare dierenarts vinden.

  Bel ons!
 • 24/7

  Geholpen

  Wij garanderen steeds een berschikbare dierenarts in de buurt van Jurbeke te kunnen vinden.

  Bel ons!

Dierenarts in Jurbeke

Dierenarts van wacht in Jurbeke.

De dierenarts van wacht in Jurbeke op dinsdag 23 april 2024 is te vinden via het nummer 0904 69 005.

Onze medewerkers verzamelen dagelijks de gegevens omtrent de dierenarts van wacht en de wachtdiensten voor dierenartsen in de buurt van Jurbeke. Wij verkrijgen de regeling voor de wachtdienst voor dierenartsen in de regio Jurbeke via de dierenartsen uit Jurbeke zelf, maar ook via het internet en de lokale informatieblaadjes uit Jurbeke. Onze operatoren kunnen deze informatie, dankzij performante, voor onze dienst ontwikkelde software, voor u snel terugvinden.

Onmiddellijk een dierenarts aan de lijn in Jurbeke.

Via onze dienst kunnen wij ook u in Jurbeke onmiddellijk in verbinding stellen met een dierenarts. Ook wanneer u in de regio rond Jurbeke verblijft, kunnen wij u 24/7 in contact brengen met een dierenarts die diverse vragen over de gezondheid van uw huisdier kan beantwoorden. Het volstaat om aan de operator te vragen om onmiddellijk met een dierenarts te kunnen spreken.

Online dierenarts voor Jurbeke.

Heeft u gewoon een vraag voor een dierenarts? Wil u gewoon een dierenarts aan de lijn?
Via de dienst die bereikbaar is via deze link, heeft u 24/7 een dierenarts aan de lijn.

Geen dierenarts van wacht?

Ook voor Jurbeke verzamelt ons callcenter elke dag opnieuw de gegevens van de wachtdienst voor dierenartsen of de gegevens van de dierenarts van wacht. Mocht er in Jurbeke geen dierenarts van wacht zijn, dan beschikken we in ieder geval over de gegevens van de dierenarts van wacht uit een naburige gemeente.

Ons callcenter is gespecialiseerd in noodoproepen en beschikt over performanente software die razendsnel en zeer gericht informatie kan terugvinden, op de websites van de dierenartsen uit Jurbeke, op indexeringssites, maar ook op de website van de gemeente en hulpdiensten uit Jurbeke. Zo weten onze medewerkers onmiddellijk bij welke dierenarts in Jurbeke u nog terecht kan, op gelijk welk moment van de dag of de nacht, zelfs wanneer er in Jurbeke geen wachtdienst voor dierenartsen actief is of geen dierenarts van wacht beschikbaar is.

Verloren gelopen of gekwetste dieren in Jurbeke.

Ook wanneer u niet onmiddellijk op zoek bent naar een dierenarts van wacht in Jurbeke kunnen wij u helpen. Onze operatoren kunnen heel snel de gegevens terugvinden van dienstverleners waar u in de regio rond Jurbeke terecht kan met gevonden, gekwetste of overleden dieren.

Meewerkende dierenartsen!

Verschillende dierenartsen uit de buurt van Jurbeke laten ons los van de bestaande wachtdienst voor dierenartsen ook weten of en wanneer ze al dan niet bereikbaar zijn. Op deze manier kan u ook in de buurt van Jurbeke steeds bij een dierenarts terecht, zelfs wanneer er niet echt een dierenarts van wacht is.

Staafbare bronnen

Wanneer onze medewerkers u laten weten dat een welbepaalde dierenarts van wacht is in Jurbeke of dat een gegeven dierenarts bereikbaar is in Jurbeke, dan is deze informatie afkomstig van de dierenarts zelf en kan deze informatie ook gestaafd worden. Blijkt deze informatie niet correct, dan heeft de dierenarts in kwestie, bewust, valse informatie verspreid, wellicht om louter commerciële redenenen. Wij informeren u in dat geval graag welke mogelijkheden u heeft om de betrokken dierenarts hierover te (laten) interpelleren.