Dierenarts van Wacht

 • 24/7

  ook in Duffel

  Ook voor de regio Duffel kunnen wij 24/7 een beschikbare dierenarts vinden.

  Bel ons!
 • 24/7

  Geholpen

  Wij garanderen steeds een berschikbare dierenarts in de buurt van Duffel te kunnen vinden.

  Bel ons!

Dierenarts in Duffel

Dierenarts van wacht in Duffel.

Onze medewerkers verzamelen dagelijks de gegevens omtrent de dierenarts van wacht en de wachtdiensten voor dierenartsen in de buurt van Duffel. Wij verkrijgen de regeling voor de wachtdienst voor dierenartsen in de regio Duffel via de dierenartsen uit Duffel zelf, maar ook via het internet en de lokale informatieblaadjes uit Duffel. Onze operatoren kunnen deze informatie, dankzij performante, voor onze dienst ontwikkelde software, voor u snel terugvinden.

Geen dierenarts van wacht?

Ook voor Duffel verzamelt ons callcenter elke dag opnieuw de gegevens van de wachtdienst voor dierenartsen of de gegevens van de dierenarts van wacht. Mocht er in Duffel geen dierenarts van wacht zijn, dan beschikken we in ieder geval over de gegevens van de dierenarts van wacht uit een naburige gemeente.

Ons callcenter is gespecialiseerd in noodoproepen en beschikt over performanente software die razendsnel en zeer gericht informatie kan terugvinden, op de websites van de dierenartsen uit Duffel, op indexeringssites, maar ook op de website van de gemeente en hulpdiensten uit Duffel. Zo weten onze medewerkers onmiddellijk bij welke dierenarts in Duffel u nog terecht kan, op gelijk welk moment van de dag of de nacht, zelfs wanneer er in Duffel geen wachtdienst voor dierenartsen actief is of geen dierenarts van wacht beschikbaar is.

Meewerkende dierenartsen!

Verschillende dierenartsen uit de buurt van Duffel laten ons los van de bestaande wachtdienst voor dierenartsen ook weten of en wanneer ze al dan niet bereikbaar zijn. Op deze manier kan u ook in de buurt van Duffel steeds bij een dierenarts terecht, zelfs wanneer er niet echt een dierenarts van wacht is.

Staafbare bronnen

Wanneer onze medewerkers u laten weten dat een welbepaalde dierenarts van wacht is in Duffel of dat een gegeven dierenarts bereikbaar is in Duffel, dan is deze informatie afkomstig van de dierenarts zelf en kan deze informatie ook gestaafd worden. Blijkt deze informatie niet correct, dan heeft de dierenarts in kwestie, bewust, valse informatie verspreid, wellicht om louter commerciële redenenen. Wij informeren u in dat geval graag welke mogelijkheden u heeft om de betrokken dierenarts hierover te (laten) interpelleren.