Dierenarts van Wacht

 • 24/7

  ook in Neerpelt

  Ook voor de regio Neerpelt kunnen wij 24/7 een beschikbare dierenarts vinden.

  Bel ons!
 • 24/7

  Geholpen

  Wij garanderen steeds een berschikbare dierenarts in de buurt van Neerpelt te kunnen vinden.

  Bel ons!

Dierenarts in Neerpelt

Dierenarts van wacht in Neerpelt.

De dierenarts van wacht in Neerpelt op woensdag 21 februari 2024 is te vinden via het nummer 0904 69 005.

Onze medewerkers verzamelen dagelijks de gegevens omtrent de dierenarts van wacht en de wachtdiensten voor dierenartsen in de buurt van Neerpelt. Wij verkrijgen de regeling voor de wachtdienst voor dierenartsen in de regio Neerpelt via de dierenartsen uit Neerpelt zelf, maar ook via het internet en de lokale informatieblaadjes uit Neerpelt. Onze operatoren kunnen deze informatie, dankzij performante, voor onze dienst ontwikkelde software, voor u snel terugvinden.

Onmiddellijk een dierenarts aan de lijn in Neerpelt.

Via onze dienst kunnen wij ook u in Neerpelt onmiddellijk in verbinding stellen met een dierenarts. Ook wanneer u in de regio rond Neerpelt verblijft, kunnen wij u 24/7 in contact brengen met een dierenarts die diverse vragen over de gezondheid van uw huisdier kan beantwoorden. Het volstaat om aan de operator te vragen om onmiddellijk met een dierenarts te kunnen spreken.

Online dierenarts voor Neerpelt.

Heeft u gewoon een vraag voor een dierenarts? Wil u gewoon een dierenarts aan de lijn?
Via de dienst die bereikbaar is via deze link, heeft u 24/7 een dierenarts aan de lijn.

Geen dierenarts van wacht?

Ook voor Neerpelt verzamelt ons callcenter elke dag opnieuw de gegevens van de wachtdienst voor dierenartsen of de gegevens van de dierenarts van wacht. Mocht er in Neerpelt geen dierenarts van wacht zijn, dan beschikken we in ieder geval over de gegevens van de dierenarts van wacht uit een naburige gemeente.

Ons callcenter is gespecialiseerd in noodoproepen en beschikt over performanente software die razendsnel en zeer gericht informatie kan terugvinden, op de websites van de dierenartsen uit Neerpelt, op indexeringssites, maar ook op de website van de gemeente en hulpdiensten uit Neerpelt. Zo weten onze medewerkers onmiddellijk bij welke dierenarts in Neerpelt u nog terecht kan, op gelijk welk moment van de dag of de nacht, zelfs wanneer er in Neerpelt geen wachtdienst voor dierenartsen actief is of geen dierenarts van wacht beschikbaar is.

Verloren gelopen of gekwetste dieren in Neerpelt.

Ook wanneer u niet onmiddellijk op zoek bent naar een dierenarts van wacht in Neerpelt kunnen wij u helpen. Onze operatoren kunnen heel snel de gegevens terugvinden van dienstverleners waar u in de regio rond Neerpelt terecht kan met gevonden, gekwetste of overleden dieren.

Meewerkende dierenartsen!

Verschillende dierenartsen uit de buurt van Neerpelt laten ons los van de bestaande wachtdienst voor dierenartsen ook weten of en wanneer ze al dan niet bereikbaar zijn. Op deze manier kan u ook in de buurt van Neerpelt steeds bij een dierenarts terecht, zelfs wanneer er niet echt een dierenarts van wacht is.

Staafbare bronnen

Wanneer onze medewerkers u laten weten dat een welbepaalde dierenarts van wacht is in Neerpelt of dat een gegeven dierenarts bereikbaar is in Neerpelt, dan is deze informatie afkomstig van de dierenarts zelf en kan deze informatie ook gestaafd worden. Blijkt deze informatie niet correct, dan heeft de dierenarts in kwestie, bewust, valse informatie verspreid, wellicht om louter commerciële redenenen. Wij informeren u in dat geval graag welke mogelijkheden u heeft om de betrokken dierenarts hierover te (laten) interpelleren.