Dierenarts van Wacht

 • 24/7

  ook in Neerpelt

  Ook voor de regio Neerpelt kunnen wij 24/7 een beschikbare dierenarts vinden.

  Bel ons!
 • 24/7

  Geholpen

  Wij garanderen steeds een berschikbare dierenarts in de buurt van Neerpelt te kunnen vinden.

  Bel ons!

Dierenarts in Neerpelt

Dierenarts van wacht in Neerpelt.

Onze medewerkers verzamelen dagelijks de gegevens omtrent de dierenarts van wacht en de wachtdiensten voor dierenartsen in de buurt van Neerpelt. Wij verkrijgen de regeling voor de wachtdienst voor dierenartsen in de regio Neerpelt via de dierenartsen uit Neerpelt zelf, maar ook via het internet en de lokale informatieblaadjes uit Neerpelt. Onze operatoren kunnen deze informatie, dankzij performante, voor onze dienst ontwikkelde software, voor u snel terugvinden.

Geen dierenarts van wacht?

Ook voor Neerpelt verzamelt ons callcenter elke dag opnieuw de gegevens van de wachtdienst voor dierenartsen of de gegevens van de dierenarts van wacht. Mocht er in Neerpelt geen dierenarts van wacht zijn, dan beschikken we in ieder geval over de gegevens van de dierenarts van wacht uit een naburige gemeente.

Ons callcenter is gespecialiseerd in noodoproepen en beschikt over performanente software die razendsnel en zeer gericht informatie kan terugvinden, op de websites van de dierenartsen uit Neerpelt, op indexeringssites, maar ook op de website van de gemeente en hulpdiensten uit Neerpelt. Zo weten onze medewerkers onmiddellijk bij welke dierenarts in Neerpelt u nog terecht kan, op gelijk welk moment van de dag of de nacht, zelfs wanneer er in Neerpelt geen wachtdienst voor dierenartsen actief is of geen dierenarts van wacht beschikbaar is.

Meewerkende dierenartsen!

Verschillende dierenartsen uit de buurt van Neerpelt laten ons los van de bestaande wachtdienst voor dierenartsen ook weten of en wanneer ze al dan niet bereikbaar zijn. Op deze manier kan u ook in de buurt van Neerpelt steeds bij een dierenarts terecht, zelfs wanneer er niet echt een dierenarts van wacht is.

Staafbare bronnen

Wanneer onze medewerkers u laten weten dat een welbepaalde dierenarts van wacht is in Neerpelt of dat een gegeven dierenarts bereikbaar is in Neerpelt, dan is deze informatie afkomstig van de dierenarts zelf en kan deze informatie ook gestaafd worden. Blijkt deze informatie niet correct, dan heeft de dierenarts in kwestie, bewust, valse informatie verspreid, wellicht om louter commerciële redenenen. Wij informeren u in dat geval graag welke mogelijkheden u heeft om de betrokken dierenarts hierover te (laten) interpelleren.