Dierenarts van Wacht

 • 24/7

  ook in Kruishoutem

  Ook voor de regio Kruishoutem kunnen wij 24/7 een beschikbare dierenarts vinden.

  Bel ons!
 • 24/7

  Geholpen

  Wij garanderen steeds een berschikbare dierenarts in de buurt van Kruishoutem te kunnen vinden.

  Bel ons!

Dierenarts in Kruishoutem

Dierenarts van wacht in Kruishoutem.

De dierenarts van wacht in Kruishoutem op woensdag 21 februari 2024 is te vinden via het nummer 0904 69 005.

Onze medewerkers verzamelen dagelijks de gegevens omtrent de dierenarts van wacht en de wachtdiensten voor dierenartsen in de buurt van Kruishoutem. Wij verkrijgen de regeling voor de wachtdienst voor dierenartsen in de regio Kruishoutem via de dierenartsen uit Kruishoutem zelf, maar ook via het internet en de lokale informatieblaadjes uit Kruishoutem. Onze operatoren kunnen deze informatie, dankzij performante, voor onze dienst ontwikkelde software, voor u snel terugvinden.

Onmiddellijk een dierenarts aan de lijn in Kruishoutem.

Via onze dienst kunnen wij ook u in Kruishoutem onmiddellijk in verbinding stellen met een dierenarts. Ook wanneer u in de regio rond Kruishoutem verblijft, kunnen wij u 24/7 in contact brengen met een dierenarts die diverse vragen over de gezondheid van uw huisdier kan beantwoorden. Het volstaat om aan de operator te vragen om onmiddellijk met een dierenarts te kunnen spreken.

Online dierenarts voor Kruishoutem.

Heeft u gewoon een vraag voor een dierenarts? Wil u gewoon een dierenarts aan de lijn?
Via de dienst die bereikbaar is via deze link, heeft u 24/7 een dierenarts aan de lijn.

Geen dierenarts van wacht?

Ook voor Kruishoutem verzamelt ons callcenter elke dag opnieuw de gegevens van de wachtdienst voor dierenartsen of de gegevens van de dierenarts van wacht. Mocht er in Kruishoutem geen dierenarts van wacht zijn, dan beschikken we in ieder geval over de gegevens van de dierenarts van wacht uit een naburige gemeente.

Ons callcenter is gespecialiseerd in noodoproepen en beschikt over performanente software die razendsnel en zeer gericht informatie kan terugvinden, op de websites van de dierenartsen uit Kruishoutem, op indexeringssites, maar ook op de website van de gemeente en hulpdiensten uit Kruishoutem. Zo weten onze medewerkers onmiddellijk bij welke dierenarts in Kruishoutem u nog terecht kan, op gelijk welk moment van de dag of de nacht, zelfs wanneer er in Kruishoutem geen wachtdienst voor dierenartsen actief is of geen dierenarts van wacht beschikbaar is.

Verloren gelopen of gekwetste dieren in Kruishoutem.

Ook wanneer u niet onmiddellijk op zoek bent naar een dierenarts van wacht in Kruishoutem kunnen wij u helpen. Onze operatoren kunnen heel snel de gegevens terugvinden van dienstverleners waar u in de regio rond Kruishoutem terecht kan met gevonden, gekwetste of overleden dieren.

Meewerkende dierenartsen!

Verschillende dierenartsen uit de buurt van Kruishoutem laten ons los van de bestaande wachtdienst voor dierenartsen ook weten of en wanneer ze al dan niet bereikbaar zijn. Op deze manier kan u ook in de buurt van Kruishoutem steeds bij een dierenarts terecht, zelfs wanneer er niet echt een dierenarts van wacht is.

Staafbare bronnen

Wanneer onze medewerkers u laten weten dat een welbepaalde dierenarts van wacht is in Kruishoutem of dat een gegeven dierenarts bereikbaar is in Kruishoutem, dan is deze informatie afkomstig van de dierenarts zelf en kan deze informatie ook gestaafd worden. Blijkt deze informatie niet correct, dan heeft de dierenarts in kwestie, bewust, valse informatie verspreid, wellicht om louter commerciële redenenen. Wij informeren u in dat geval graag welke mogelijkheden u heeft om de betrokken dierenarts hierover te (laten) interpelleren.